"Birlik ve Beraberlik AK Parti'yi Başarılı Kılmıştır"
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Üstün: "AK Parti, birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü çalışmalarından dolayı başarılı olmuştur"
TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti'nin birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü çalışmalarından dolayı başarılı olduğunu söyledi.
Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yerel seçimlerde diğer partilerin aday çıkaramadığını, partisinin ise böyle bir sıkıntı yaşamadığını anlattı.
"Diğer il ve ilçelerimizde başta büyükşehir belediye başkanlıkları ve ilçe belediye başkanlıkları için arkadaşlarımızın dilekçelerini vermeleri, partimizin güçlü olduğunu göstermektedir" diyen Üstün, ilgiden memnun kaldıklarını kaydetti.
Üstün, AK Parti'nin hizmet partisi olduğunu, gelecek seçimler için önde olduklarını belirterek, "Aday adaylarının beklenenden fazla olması iyidir ama aday adaylığı sürecinin iyi yönetilmesi önemlidir. Daha önce yaşadığımız milletvekilliği seçimlerinde aynı olayı yaşadık. Genel merkezden gösterilen aday arkadaşlarımızın yanlarında durmak gerekir. Daha önce kesin adaylar açıklandıktan sonra tekrar aday adayı arkadaşlarımızla çalışıldı, kırgınlıklar olmadı. AK Parti, birlik ve beraberlik içinde yürüttüğü çalışmalarından dolayı başarılı olmuştur" şeklinde konuştu. - Sakarya