Birlikte Yaşadığı Kadını Baltayla Yaralayıp 4. Kattan Atladı
Adana'da Cumali Ö. isimli şahıs birlikte yaşadığı kadına baltayla vurduktan sonra 4. katından atlayıp yaralandı.
Adana'nın merkez Çukurova ilçesi 2 Bin Evler Mahallesi Akpolat Apartmanı'nda Cumali Ö. isimli şahıs birlikte yaşadığı kadına baltayla vurduktan sonra 4. katından atlayıp yaraladı.
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNDÜ
Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi 2 Bin Evler Mahallesi Akpolat Apartmanı'nda birlikte yaşayan Cumali Ö. (58) ve Şehriban K. (57) arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü.
4. KATTAN ATLADI
Evdeki baltayla Şehriban K'ye saldıran Cumali Ö, kadını kollarından ve başından yaraladı. Daha sonra 4. kattaki evin balkonundan atlayan Cumali Ö. beton zemine düşerek ağır yaralandı. Sağlık ekipleri Şehriban K'yı Adana Devlet Hastanesi'ne, Cumali Ö'yü ise Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
Durumları ciddi olan Cumali Ö. ve Şehriban K'nın 17 yaşında bir çocuklarının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.