Çöpadam Bile Çizemem Diyenlere

Son Güncelleme:

"Bebeğimle Sanat" workshopları Çöpadam'da başlıyor.

Çocuklarının gelişimine daha katılımcı olmak isteyen, resim ve plastik sanatlar sevgisini aşılamak isteyen anne-babalar için,2 yaştan itibaren beraber katılabilecekleri anne-baba-çocuk workshopları Çöpadam Resim Atölyesi tarafından düzenleniyor.


"Sanatla içiçe büyümesini istiyorum, nereden başlamalıyım" ya da "Çöpadam bile çizemem, Çocuğumun istediği resim arkadaşı olamıyorum" diyerek kendilerine başvuran ebeveynler için tasarladıkları bu programı tanıtan Çöpadam Resim Atölyesi yöneticisi Cansu Özbek Ünal, 1'er saatlik üç seans halinde sanat dersleri yaptıklarını, anne-babaların isterse çocuklarıyla beraber katılabildiklerini belirtirken; "Aslında yetişkin olarak bizlerin de içimizde minik ressamlar var; çocukken hepimiz sürekli resimler, heykeller yaparız, eğitim süreciyle beraber körelen bu yeteneklerimizi tekrar hatırladığımız, basit çizim tüyoları ve teknikler ile çocuklarımızla daha iyi iletişime geçtiğimiz bir workshop tasarladık.


Çöpadam'da senelerdir çocuklar için sanat programları düzenliyor, sergiler açıyoruz; çeşitli sosyal sorumluluk projeleri geliştiriyor, çocuklar ile buluşuyoruz. Ancak bu süreçte çocuklar kadar anne-babalara da eğilmek gerekliliğini gördük. Çocuklarını kurslarımıza getiren anne babaların çoğundan aldığımız geribildirim doğrultusunda bu programı ihtiyaca yönelik oluşturduk" diyerek sanatla ilgilenen anne-babaları atölyelerine davet ediyor.

Kaynak: Bültenler