Direktör Yunus Bekircan Başkan Toçoğlu'na Ziyarette Bulundu

Son Güncelleme:

SEDAŞ, Sakarya İlinde yapılan yatırım çalışmaları hakkında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na bilgi verdi.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş (SEDAŞ) Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ve Kurumsal İletişim Müdürü Ayhan Erkovan, sahada yürütülen projeler ve enerji talebi artan bölgeler, yapılan yatırımlar hakkında Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu'na bilgi vermek üzere nezaket ziyaretinde bulundular.

Bekircan görüşme sırasında SEDAŞ tarafından yapılan çalışmalarda, AYKOME ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile gerekli koordinasyonun sağlanması yönünde Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen destek ve izinlerin sayesinde yatırım çalışmalarının önünün açılması ve sahada daha da hızlı bir şekilde çalışmaların yürütüldüğünü belirterek bu konuda teşekkür etti.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu da makamında yapılan bilgilendirme ve nezaket ziyareti nedeniyle SEDAŞ yöneticilerine ay ayrı teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu, "Hedefimiz şehrin gelişimine katkı sağlamak. Gerçekleştirilen yatırımların, Sakarya ilinde elektrik dağıtım şebekesinden kaynaklı sorunların giderilmesine olumlu katkı sağlayacağına inanıyorum. Sizlerin nezdinde, gerekli çalışmaları yapan SEDAŞ'ın tüm yöneticilerine ve personelinize, yıl içinde yaptığınız toplantı süreçlerine olumlu katkı sağlayan tüm resmi kurum ve kuruluşlarımıza da bu vesile ile ayrı ayrı teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler