Edremit Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nden Özel Eğitim Semineri

Son Güncelleme:

Edremit Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) tarafından, Burhaniye'de okul müdürleri ve rehber öğretmenlere engeliler ile ilgili özel eğitim semineri verildi.

Edremit Rehberlik ve Araştırma Merkezi (RAM) tarafından, Burhaniye'de okul müdürleri ve rehber öğretmenlere engeliler ile ilgili özel eğitim semineri verildi.


Edremit RAM Merkezi Müdürü Erdoğan Arslantaş, Celal Toraman Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, toplumların gelişmişlik düzeyinin engellilere verilen değere göre derecelendiğini belirtti. Arslantaş, şunları söyledi:


"Günümüzde her gün engelliler adına yeni ve güzel gelişmeler olmaktadır. Engelli vatandaşlarımız artık gün yüzüne çıkmaktalar. Zihinsel engellilerden kesinlikle korkmamalı, çekinmemeliyiz, zira onlar herkesten sevgi istemekte, ilgi beklemektedirler. Onlar gerçekten saf ve çok masum insanlardır. Onlar çok duyarlıdırlar. Engellileri eğitip topluma kazandırmalıyız."


Muhabir: Hakan Firik/ Seyhan Kırıcı


Yayıncı: Haluk Yüksel - BALIKESİR

Kaynak: AA