Köprü Trafiğine Girmek İstemeyen Sürücüler Geri Geri Gitti! Emniyet Şeridi Felç Oldu

Son Güncelleme:

15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğine girmek istemeyen sürücülerin emniyet şeridinde geri geri gitmesi kazalara davetiye çıkardı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü trafiğine girmek istemeyen sürücülerin emniyet şeridinde geri geri gitmesi kazalara davetiye çıkardı. Ümraniye TEM bağlantı yolunda araçlar emniyet şeridinde geri geri ilerledi. Bazı araç sürücüleri de tehlikeli bir şekilde dönerek emniyet şeridine girdi ve bu sırada geri geri giden araçlarla kafa kafaya geldi.

EMNİYET ŞERİDİ FELÇ OLDU

Trafikten kaçmak isteyen sürücüler, Ümraniye Mustafa Kemal çıkışına geri geri ilerledi. Onlarca aracın girdiği emniyet şeridi felç oldu. Diğer şeritlerde ilerleyen araçlar, emniyet şeridindeki araçlar nedeniyle büyük tehlike yaşadı. 'Bu kadar da olmaz' dedirten o anlar da, bazı sürücüler emniyet şeridinde ters yönde ilerlemekle önündeki aracı bile geçmeye çalıştı.

POLİS ARACINA RAĞMEN GERİ GELMEYE DEVAM ETTİLER

Sürücüler otoyoldan geçen bir polis aracına rağmen emniyet şeridinde geri geri gelmeye devam etti .Yaklaşık 1 saat boyunca devam eden tehlikeli durum köprüdeki trafik yoğunluğunun azalmasıyla birlikte sona erdi.

Kaynak: DHA