Evine Giren Hırsızı Bıçakladı

Son Güncelleme:

BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, 25 yaşındaki Uğur D. evine giren iki hırsızlık şüphelisinden birini yaşanan arbede sırasında bıçakla yaraladı.

BURSA'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, 25 yaşındaki Uğur D. evine giren iki hırsızlık şüphelisinden birini yaşanan arbede sırasında bıçakla yaraladı. Diğer şüpheli ise kaçtı.


Olay, merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi 207'nci sokakta meydana geldi. İddiaya göre, yatak odasında uyuyan Uğur D., salondan sesler geldiğini ve evin içerisinde birilerinin gezdiğini duydu. Salona giden Uğur D., karşısında çekmeceleri karıştıran iki kişi ile karşılaştı. Uğur D. kendisine saldıran şüphelilerden 19 yaşındaki Onur A.'yı mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile  karnından ve bacağından yaraladı. Bu sırada diğer şüpheli kaçtı. Yaralı Onur A., olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Bekar olan Uğur D., Demirtaş Polis Merkezi'nde verdiği ifadesinde, "Evde benden başka kimse yoktu. Yatarken salonda sesler duydum. Kalkınca hırsızlar ile karşılaştım. 'Boğuşmaya başladık, bende etkisiz hale getirmek için bıçakladım. Hırsızlardan biri çekmecemdeki 750 lira nakit parayı çalarak kaçtı" dedi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.


- Bursa

Kaynak: DHA