Ferda Anıl Yarkın, Anneniz İçin Söylüyor

Son Güncelleme:

Anneler bu defa mutluluk göz yaşlarını tutamayacak!

Anneler Günü için Garo Mafyan'ın bestelediği ve Ferda Anıl Yarkın'ın seslendirdiği "Canım Annem" parçası, kişiye özel bir hale getirilerek annenizin kalbini fethediyor. Annenizin ismi geçecek şekilde özelleştirip hediye edebileceğiniz parçanın videosunda da yine annenizin ismi geçecek. Annenizi duygulandıracak bir hediye vermek için tek yapmanız gereken NG Hotels &Resorts'un Facebook sayfasına girmek.


Üstelik video'yu paylaşan her 250'inci kişiye NG Hotels & Resorts otellerinden birinde konaklama hediye edilecek. Ayrıca video oluşturan herkese www.porselensepeti.com'daki alışverişlerinde çok özel indirim de yapılacak.


NG Hotels & Resorts, 13 Mayıs Pazar Anneler Günü'nde annelere, çocukları aracılığıyla benzersiz bir hediye veriyor. Sözleri Zeynep Talu'ya, bestesi Garo Mafyan'a ait olan ve Ferda Anıl Yarkın'ın seslendirdiği Canım Annem, yeni dijital tekniklerle kişiye özel hale getiriliyor. Herkesin annesinin ismini belirterek kişiye özel hale getirebildiği parçanın videosu, bu şekilde internetten paylaşılarak annelere hediye edilebiliyor. Siz de annenize duyduğunuz sevgiyi ona özel bir şekilde ifade etmek istiyorsanız annenize bu klibi mutlaka hazırlayıp, izlettirin.


Şarkıyı annenize özel bir hale getirmek ve video'yu paylaşmak için tek yapmanız gereken şey NG Hotels &Resorts'un https://www.facebook.com/nghotelsandresorts adresli Facebook sayfasına girmek.


Dahası video'yu annesiyle paylaşan her 250. Kişiye NG Hotels & Resorts otellerinden birinde konaklama hediye edilecek ve video oluşturan herkese www.porselensepeti.com'daki alışverişlerinde çok özel indirim verilecek.


"Canım Annem"

Söz: Zeynep Talu


Müzik: Garo Mafyan


Vokal: Ferda Anıl Yarkın


Süre: 1' 47"

Annem canım annem


Sevgin bana cennet, bir tanem


Annem güzel annem


Her gün mutlu ol sen, bir tanem


Sen benim en kıymetlim


Her şeyimsin hayatta


Ağlarken, gülerken


Sen varsın yanımda


Annem canım annem


Dünyam senin olsun, bir tanem


Annem güzel annem


Senin yüzün gülsün, bir tanem


Canından bu canı verdin


Hayat nedir öğrettin


Sen hatalarımı her zaman affettin


Anneeeem!

Kaynak: Bültenler