Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Özyol, Ekmek Fırınlarını Denetledi
Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, zabıta ekiplerinin ekmek fırını denetimine katıldı.
Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, zabıta ekiplerinin ekmek fırını denetimine katıldı.
Sabahın erken saatlerinde ekmek fırınlarında hijyen ve ekmek gramajı hususunda denetleme yapan ekipler, gramajı düşük ve sağlıklı hijyen koşullarını sağlamayan, kurallara uymayan ve hijyen koşullarını sağlamayan işletme sahiplerine eksiklikleri gidermeleri için 15 gün süre verdi.
Belediye Başkanı Özyol, belediyenin ekmek fırınları ve gıda maddesi üreten ve satan iş yerleri konusunda hassas çalışmalarına devam ettiğini vurguladı.
Vatandaşlarının daha sağlıklı gıda almalarını hedeflediklerini söyleyen Özyol, şunları söyledi.
"Denetimlerimiz tamamen gıda satan iş yerlerini kapsamakla birlikte, kuralların uygulanmasını sağlamak amacıyla gerçekleşmektedir. Bu kapsamda ekiplerimiz titiz bir çalışma gerçekleştirmektedir. Denetimlerimiz ile vatandaşlarımızın güvenli şekilde alışverişlerini yapabilmelerini istiyoruz" dedi.
Denetimlerin devamlılığı ile kaliteyi daha da iyi konuma getireceklerinin vurgulayan Özyol, Gümüşhacıköy'ün gıda satan iş yerleri ile örnek bir ilçe haline geleceğini ifade etti.
Özyol, "Ekmek her evin temel gıdalarından birisidir. Bu nedenle daha büyük önem arz etmektedir. Biz denetimlerimiz yanında vatandaşlarımızın şikayetlerini de önemsemekteyiz. Vatandaşlarımızın şikayetlerini en hassas şekilde değerlendireceğiz. Bu sayede aksaklıklara hemen çözüm bulacağız" şeklinde konuştu. - Amasya