Hentbol: Bayanlar Süper Lig
Kastamonu Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.
Hentbol Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Kastamonu Belediyespor, yarın sahasında Muratpaşa Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kastamonu ekibi, Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen son antrenmanı, teknik ve taktik çalışmalarla geçirdi.
Antrenör Osman Kalyoncu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Muratpaşa Belediyespor'un ligin önemli bir takımı olduğunu belirterek, güzel ve çekişmeli bir maç olacağını söyledi.
Maç hazırlıklarını yoğun tempoda tamamladıklarını aktaran Kalyoncu, sezonun ikinci, sahalarında ise ilk maçı yapacaklarını ifade etti. Kalyoncu, şöyle konuştu:
"Bu ekiple büyük işler başaracağımıza inanıyorum. Umarım yarın iyi bir netice elde ederiz. Çalışmalarımızda bize her türlü imkanı sunan belediyemize ve kulüp yönetimimize çok teşekkür ederim."
Kalyoncu, maçlarda seyirci desteğinin önemli bir unsur olduğuna işaret ederek, Kastamonu halkının tribünlerde kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını kaydetti. - Kastamonu