İletişim Fakültesi Öğrencilerinden Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret
Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Şube Müdürü Cengiz Açıkbaş ve şube personelinin hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilere toplum destekli polislik hizmetleri ile ilgili bilgi verildi.
Öğrencilerin istek ve şikayetlerinin de dinlendiği ziyarette Açıkbaş, öğrencilere herhangi bir sıkıntıları olduğunda çekinmeden kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.
İletişim Fakültesi öğrencileri ise emniyet teşkilatını daha yakından tanımak istediklerini ifade ederek, sosyal görevi de bulunan emniyet teşkilatı ile ortak çalışma yapmak istediklerini kaydettiler.
Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü'nün üniversite öğrencilerine yönelik
"Gümüşhane'ye Hoşgeldiniz" adı altında proje gerçekleştirdiğini, bu projeden dolayı oldukça memnun kaldıklarını belirten öğrenciler, emniyet teşkilatını daha yakından tanımak amacıyla ortak bir çalışma yürütmek istediklerini söylediler.
Muhabir: İbrahim Özdemir