İsmail Kartal'dan Bu Fotoğraf Yüzünden Karar Değişikliği

Son Güncelleme:

Geçen hafta yapılan antrenmanda Emre ve teknik direktör İsmail Kartal arasında diyalog, medyaya "tartıştılar" şeklinde yansımış kulüp ise bu haberleri yalanlamıştı.

Fenerbahce Teknik Direktorü İsmail Kartal, aldığı karar sonrası haftada 1 gün basına açık yapılan antrenman uygulamasında değişikliğe gitti.

Bundan böyle basına açık çalışmalar sadece 20 dakika olacak. Daha önce basın mensupları bu çalışmanın tamanını izleyebiliyordu.

Bu kararda kritik haftalara girerken takımla daha rahat çalışma imkanı yaratma isteğinin yanı sıra son antrenmanda yaşananların da etkisi olduğu iddia edildi.

Geçen hafta yapılan antrenmanda Emre ve İsmail Kartal arasinda diyalog, medyaya "tartıştılar" şeklinde yansımış kulüp ise bu haberleri yalanlamıştı.

Skorer

Kaynak: EuroSport.com