Karabük Devre Arasını Bekliyor
Son Güncelleme:
Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, ligin ilk yarısında geri kalan maçlarda iyi sonuçlar alıp devre arası takviye yapmak istediklerini belirtti.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da, Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan, "Ligin ilk yarısını en az hasarla tamamlayıp, ikinci yarıda takıma takviye yapmayı planlıyoruz" dedi.
Yolbulan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlıklar nedeniyle ligde iyi sonuçlar alamadıklarını ve hak ettikleri yerde olmadıklarını söyledi.
Teknik ekibin istediği ilk 11'i sahaya sürmekte zorlandığını anlatan Yolbulan, "9 hafta geride kaldı. 9 maça da eksik çıktık. Her maçta en az 5-6 futbolcumuz sakattı. Kardemir Karabükspor'un yeri burası değil. Ligin ilk yarısını en az hasarla tamamlayıp, ikinci yarıda takıma takviye yapmayı planlıyoruz. Sakatlarımızın da geri dönmesiyle üst sırları zorlayacağız" diye konuştu.
Kaynak: EuroSport.com