Karamürsel'de Tayini Çıkan Komiser Erdem Bayır'a Veda Yemeği Düzenlendi
Son Güncelleme:
Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amiri olarak 6 yıldır görev yapan komiser Erdem Bayır'a tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi. Programda Bayır'a plaket verilirken, önemli çalışmalara imza atan komiser ve polis memurlarına başarı belgesi takdim edildi. Bayır, yaptığı konuşmada Karamürsel halkını ve emniyet personelini çok sevdiğini belirterek, Gümüşhane'ye tayini çıkması nedeniyle çalışma arkadaşları tarafından alkışlarla uğurlandı.
Karamürsel ilçesinde tayini çıkan komiser Erdem Bayır'a veda yemeği düzenlendi.
İlçedeki bir restoranda gerçekleştirilen programda, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amiri olarak 6 yıldır görev yapan komiser Bayır'a plaket verildi.
Daha sonra Bayır ile önemli çalışmalara imza atan komiser ve polis memurlarına başarı belgesi takdim edildi.
Komiser Bayır, yaptığı konuşmada, "Karamürsel halkını ve emniyet personelini çok seviyorum. Hepinize başarılar diliyorum, hakkınızı helal edin." dedi
Gümüşhane'ye tayini çıkan Bayır'ı, çalışma arkadaşları alkışlarla uğurladı.
Programa, İlçe Emniyet Müdürü Vedat İşleyen, Karamürsel Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç, polis memurları ve aileleri katıldı.
???????
Kaynak: AA