Kavgalı Aileler Barıştırıldı

Son Güncelleme:

Mardin'e bağlı Yalım Beldesinde kavgalı iki aile barıştırıldı

Mardin'e bağlı Yalım Beldesi'nde kavgalı iki aile barıştırıldı.


Yalım Belediye Başkanı Abdulkerim Adam'ın düzenlediği barış yemeğinde kavgalı Mirzaoğlu ve Gözal aileleri barıştırıldı


Yalım Beldesi taziye evinde düzenlenen İftar yemeğinde  konuşan Yalım Belediye Başkanı Abdulkerim Adam barışın ülkenin her yerinede hakim olmasını dilediklerini belirtti.


Adam " Bu güzel Ramazanın mübarek günüde herkesin kardeşçe ve dostça yaşayabileceği bir ortam oluştu.  Artık barış gelsin istiyoruz gün birlik beraberlik günüdür umuyorum bu küskünlükler bölge genelinde son bulur ve bölgede yaşayan tüm yurttaşlarımız için örnek olur barış olur. Barışa destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.


Ahmet Mirzaoğlu ile Ethem Gözal da yaptıkları konuşmalarda düşmanlığa son verdiklerini belirterek, barışmalarına katkı sunan  Yalım Belediye Başkanı Abdulkerim Adam'a teşekkür ettiler - Diyarbakır

Kaynak: AA