Kibariye Sevgisi Alanlara Sığmadı

Son Güncelleme:

51. Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında ünlü şarkıcı "Kibariye" Süleymanpaşalılar ile buluştu.

Sahil dolgu alanda gerçekleşen konseri binlerce Süleymanpaşalı izlerken "Kibariye" kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Birbirinden güzel şarkıları ile zaman zaman Süleymanpaşalıları duygulandıran zaman zamanda oynatan Kibariye konser sonrası uzun süre alkışlandı.

Yaklaşık 2 saat süren konserde Kibariye'ye çiçek, plaket ve kiraz ikram eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; "Bugün Tekirdağ'da hiç görülmeyen bir kalabalığa şahit olduk. Bu akşam da bütün Trakya Süleymanpaşa'da buluştu. İnanılmaz bir konser izledik. Ben Tekirdağ'da doğdum Tekirdağ'da büyüdüm. Bu yaşa kadar böyle bir konsere şahit olmadım. Şuana kadarki en güzel festivali yaşıyoruz. Kibariye gerçekten nadide seslerden biri. Onlarla halkımı buluşturduğum için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Eşkinat'ın konuşması sırasında Kibariye, Süleymanpaşa Belediyesi çalışanları Emre Can Harbi ile Ebru Tufan'ı sahneye davet ederken üç buçuk yıllık birlikteliği olan çiftin yüzüklerini binlerce kişi önünde takarak büyük bir jestle konserini tamamladı.

Kaynak: Bültenler