Kumbara Süsleme Yarışması Başladı

Son Güncelleme:

"Hayata Cam Kat" Facebook sayfasında, cam kumbaralarına yeni bir görünüm kazandırabileceğiniz eğlenceli bir yarışma başladı.

Sokaklarda cam şişelerin geri dönüşümü için yer alan kumbaraların amacını yansıtacak şekilde mesaj ve görsellerle süslenmesine yönelik yarışmaya "Hayata Cam Kat" Facebook sayfasını beğenen herkes katılabilir.


Katılımcılar süsleme araçları ya da görseller yükleyerek kumbaraları sanal ortamda süsleyebilir.


Kazananların bir jüri tarafından belirleneceği yarışmanın birincisi Apple 4. nesil yeni iPad Retina Display, ikincisi LG Nexus telefon, üçüncüsü Canan Powershot LCD HD Video Dijital fotoğraf makinesi kazanacak. Ayrıca jürinin seçtiği kumbara süslemeleri gerçek cam kumbaralar üzerinde uygulanma ayrıcalığına sahip olabilecek.


Yarışma ile ilgili haberleri portalden (www.hayatacamkat.com) ve Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler