Lakers Bu Kez Mutlu
NBA'de Los Angeles Lakers, evinde New York Knicks'i 127-96 mağlup ederken, kendi adına da bir rekor kırmayı başardı.
NBA'de bu sezon beklentilerin oldukça uzağında kalan Los Angeles Lakers, evinde New York Knicks'i 127-96 mağlup ederken, kendi adına da bir rekor kırmayı başardı.
Lakers, tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirirken, kendi tarihi açısından iki olumsuz rekor da kırmıştı. Evinde üst üste en fazla maçı (8 maç) bu sezon kaybeden Lakers, ezeli rakibi Los Angeles Clippers karşısında tarihinin en farklı yenilgi (48 sayı) rekorunu da kırmıştı. Ancak dün gece elde edilen parlak Knicks galibiyeti bu kez beraberinde olumlu bir rekor getirdi.
Lakers, Knicks potasına bir çeyrekte 51 sayı gönderirken, böylece tarihinin en skorer periyodunu yaşamış oldu. Üçüncü çeyrekte gelen bu sayı, son olarak 1972'de Golden State Warriors'a karşı oynanan 49 sayılık periyodun da tarihe karışmasına neden oldu.