Malkara'dan Kısa Kısa

Son Güncelleme:

Malkara Toplum Sağlığı Merkezlerinde 2011 yılı içerisinde 259 bin 735 vatandaşa sağlık hizmeti verildiği belirtildi.

Malkara Toplum Sağlığı Merkezlerinde 2011 yılı içerisinde 259 bin 735 vatandaşa sağlık hizmeti verildiği belirtildi.


Malkara Sağlık Grup Başkanı Dr. Refet Çeviker, ilçede hizmet veren 4 toplum sağlığı merkezi ile Kozyörük ve Sağlamtaş beldelerindeki Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan 15 doktor tarafından 259 bin 735 hastaya sağlık hizmeti verildiğini bildirdi.


Çeviker, 6 toplum sağlığı merkezinden hiç şikayet gelmediğini, merkezlerin görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için çalıştıklarını belirtti.


-Akıllı tahta kursu sona erdi-


Malkara Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı hizmet içi eğitim kapsamında yapılan "Akıllı Tahta Kullanım Kursu", yapılan sınavla sona erdi.


Hizmet içi eğitim kapsamında Nurten-Hüsnü Pullukçu İlköğretim Okulunda Ar-Ge Birim Görevlisi Bülent Yüksel tarafından verilen kursta öğretmenlere, akıllı tahta kullanımı konusunda bilgiler verildi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, "Öğretmenlerimiz akıllı tahta sayesinde konulara ve sınıfa tam hakimiyet sağlayacak, akıllı tahtalar sayesinde eğitim kalitesi daha da artacak" dedi.


10 gün ve 60 saat süren kursa katılan 25 öğretmen, yapılan sınav sonunda kurs bitirme belgesi almaya hak kazandı.


- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA