Manisaspor'da Adana Demirspor Alarmı
Son Güncelleme:
Kayseri Erciyesspor'a kaptırdığı koltuğunu geri almak isteyen Manisaspor, Adana Demirspor'u yenmenin planlarını yapıyor.
Bu sezon 12 dış saha maçında 5 galibiyet 3 beraberlik elde eden Adana Demirspor, son 4 deplasmanda yenilgi almazken, özellikle Çaykur Rizespor'u deplasmanda mağlup ederek güçlü bir takım olduğunu gösterdi.
Antrenmanlarda futbolcularını uyaran teknik direktör Reha Erginer, "Bu hafta özellikle savunmada uyanık olmak zorundayız. Hata yapma lüksümüz yok. Rakibimiz geçen hafta evinde Karşıyaka'ya yenildi. Bu kaybı telafi etmek isteyecektir. Hata istemiyorum" dedi.
Hüseyin Tok ve Murat Gürbüzerol'un cezalı duruma düşmesini handikap olarak değerlendiren Reha Erginer, üçer sarı kartı bulunan futbolcuların gereksiz yere kart görmemelerini istedi.
DHA(YC/AÖ) - Manisa
Kaynak: DHA