Meksika'da Kadın Katili Dehşeti

Son Güncelleme:

4’ü çocuk yaşta 5 kadını öldürdüğünü itiraf eden şahıs tutuklandı.

Meksika'da, 4'ü çocuk yaşta olmak üzere 5 kadını öldürdüğünü itiraf eden şahıs tutuklandı.


Meksika makamlarından yapılan açıklamada, Filiberto Hernandez Martinez adlı 43 yaşındaki şahsın, 2010'dan itibaren San Luis Potosi eyaletinde 5 kadını öldürdüğünü itiraf etmesinin ardından tutuklandığını bildirildi.


Kurbanlardan sadece 3'ünün cesedine ulaşıldığı belirtilen açıklamada, bu kişilerin 32 yaşındaki bir fabrika işçisi ile 13 ve 9 yaşlarında 2 kız olduğu kaydedildi.


Açıklamada, 13 yaşındaki kızın cesedinin 3 yıl önce, nisanda kaybolduğu rapor edilen 9 yaşındaki kız ile mayısta kaybolduğu bildirilen kadının cesetlerinin ise önceki gün bulunduğu ifade edildi.


Yetkililer, biri 2010, diğeriyse 2013'ten beri kayboldukları rapor edilen diğer 2 kıza ait cesetlerin bulunması amacıyla çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. - Ankara

Kaynak: AA