Metro hattında intihar girişimi! İTÜ istasyonu yarım saat sonra kullanıma açıldı

Son Güncelleme:

İstanbul'da Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın İTÜ durağında intihar girişimi gerçekleşti. Yarım saat kullanıma kapatılan istasyonla ilgili yapılan açıklamada, "Seferlerimiz Yenikapı-Sanayi Mahallesi ve Atatürk Oto Sanayi-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

Yenikapı- Hacıosman Metro Hattı'nın İTÜ istasyonunda bir kişi, intihar girişiminde bulundu. İstasyon kullanıma kapandı.

SEFERLER İTÜ İSTASYONUNA KADAR YAPILIYOR

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Seferler, Yenikapı-Sanayi Mahallesi ve Atatürk Oto Sanayi-Hacıosman istasyonları arasında yapılıyor.

METRO İSTANBUL'DAN AÇIKLAMA

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı İTÜ istasyonumuzda bir vatandaşımızın intihar girişiminde bulunması nedeniyle İTÜ istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Sanayi Mahallesi ve Atatürk Oto Sanayi-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi.

YARIM SAAT SONRA TEKRAR AÇILDI

Metro istasyonunun yaklaşık yarım saat kapalı kalmasının ardından yapılan yeni paylaşımda ise M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı İTÜ istasyonunun işletmeye açıldığı, seferlerin Yenikapı-Hacıosman istasyonları arasında yapılmaya başlandığı bildirildi.