Milli Maçın Ardından Gazetecilere Yapılan Saldırı
Son Güncelleme:
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç: "Talimatımla dünkü maçta yaşanan olaylar için iki müfettiş soruşturma başlattı"
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye- Kazakistan maçında yaşanan olaylar için talimatıyla iki müfettişin soruşturma başlattığını bildirdi.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, soruşturmanın 6222 sayılı yasa kapsamında açıldığı belirtilerek Bakan Kılıç'ın, "Talimatımla dünkü maçta yaşanan olaylar için iki müfettiş soruşturma başlattı" ifadesine yer verildi.
Türk Telekom Arena'da dün oynanan Türkiye-Kazakistan maçında, sahaya ısınmak için çıkan kaleci Volkan Demirel'e tribünlerden küfür edilmiş, sonrasında da bu futbolcunun stattan ayrılışı sırasında özel güvenlik elemanları basın mensuplarına saldırmıştı. - Ankara
Kaynak: AA - AkHaber.com