Mourinho, Higuain İddialarını Reddetti

Son Güncelleme:

Portekizli çalıştırıcı, eski öğrencisini transfer etmek için girişimlerde bulunuğu yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, Napoli'nin Arjantinli yıldızı Gonzalo Higuain ile görüşmede bulunduğunu reddetti.


Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Portekizli teknik adama, Higuain ile görüşüp görüşmedikleri sorulduğunda, "Hayır." yanıtını verdi. Teklif sunup sunmadıkları sorusuna yine "Hayır." şeklinde cevaplayan Mourinho, ilerde teklif olur mu sorusuna da "Hayır." cevabını verdi.


50 yaşındaki antrenör sözlerine, "Napoli lig şampiyonluğunu ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğunu istiyor. Onların Higuain'i satmayı isteyeceklerini hiç düşünmüyorum." ifaderiyle devam etti.


Son olarak Juan Mata'dan bahseden Mourinho, "Mata'nın antremanları harika bir şekilde gidiyor. Sanırım o, kendisine destek verdiğim açıklamalara kulak vermiş." sözlerini kullandı.

Kaynak: Goal.Com