Muş'ta Ücretsiz Kaynak Kitap Dağıtımı Devam Ediyor

Son Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen ücretsiz ders ve yardımcı kaynak kitapların dağıtımı Muş'ta sürüyor. İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, kitapların öğrencilerin sınavlara daha iyi hazırlanmalarına destek sağlayacağını belirtti.

Muş'ta Milli Eğitim Bakanlığınca gönderilen ücretsiz ders ile yardımcı kaynak kitapların dağıtımı sürüyor.

Kitap dağıtım işlemini takip eden İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, gazetecilere, çocukların kaynak kitaplardan yararlanarak sınavlara daha iyi hazırlanma imkanı bulduğunu söyledi.

İkinci dönemde de 34 bin 652 öğrenciye 125 bin 221 kaynak kitap dağıtımına başladıklarını belirten Kıvanç, "Bütün öğrencilerimize kaynak kitaplarını okullarına kadar götürüp teslim ediyoruz. Bakanlığımızın göndermiş olduğu yardımcı kaynak kitaplar, 8'inci sınıf öğrencilerimizin sınavlara daha iyi şekilde hazırlanmalarına destek sağlayacaktır. Bu kitapların, çocuklarımızın hem sınavlarda başarılı olmalarına hem de konuları pekiştirmelerine katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. Bunda hiçbir kuşkumuz yok." diye konuştu.

Kaynak: AA