Nuri Alço Öpmeye Doyamadı
Ünlü oyuncu Nuri Alço, Beyoğlu'ndaki 'Yeşilçam Gecesi'nde esprileriyle kırdı geçirdi.
Türk sinemasının vazgeçilmez kötülerini saymaya kalksanız şüphesiz ilk üç arasında yer alacak isimlerden biri olan Nuri Alço dün akşam katıldığı organizasyonda namına yakışır bir hareket yaptı.
Filmlerinde Ropdöşambır giymesiyle tanıdığımız Nuri Alço, Beyoğlu'nda düzenlenen Yeşilçam gecesinde hem hayranlarını, hem de gecede kendisine eşlik eden Nil Burak'ı bol bol öptü.
Yeşilçam'ın ünlü ismi Nuri Alço; şarkıcı Nil Burak ile Beyoğlu Olimpia Event Hall'de düzenlenen 'Yeşilçam Gecesi'nde bir araya geldi. Eski 45'liklerin çalındığı ve Yeşilçam filmlerinin gösterildiği gecede; Burak ile Alço, hayranlarıyla buluştu. Gecenin DJ'liğini Nil Burak'ın oğlu Cemre Burak yaptı. Nuri Alço'nun hayranları, Emrah ile rol aldığı bir filmi gösterildiği sırada ünlü oyuncunun etrafını sardı. Bu sırada Alço, kendisiyle fotoğraf çektirmek için yanına gelen bir kızı öptü.
KAHKAHALARA BOĞDU
Ünlü oyuncu daha sonra filmdeki rolüne gönderme yaparak; "Yavrum benim, ben burada götürüyorum; o da filmde götürüyor" deyince davetliler kahkahalara boğuldu.
GAZOZUYLA MEŞHURDU
Nuri Alço, filmlerinde kızlara ilaçlı gazoz içirip tecavüz etmesiyle meşhurdu. Bu yüzden bir dönem bazı girişimciler Nuri Alço gazozları bile çıkarmayı düşünmüştü.
Sabah : http://www.sabah.com.tr