O Pilotun Korkusu Bir Daha Uçamamakmış
Son Güncelleme:
Dha DIŞ HABER – O pilotun korkusu bir daha uçamamakmış Ahmet YILDIRIM – DORTMUND / DHA Germanwings uçağını düşürerek, kendisiyle birlikte 150 kişinin ölümüne neden olan pilot Andreas Lubitz'in bir daha uçamamaktan korktuğu iddia edildi.
Dha DIŞ HABER – O pilotun korkusu bir daha uçamamakmış
Ahmet YILDIRIM – DORTMUND/ DHA
Germanwings uçağını düşürerek, kendisiyle birlikte 150 kişinin ölümüne neden olan pilot Andreas Lubitz'in bir daha uçamamaktan korktuğu iddia edildi. Bild gazetesinin Fransız yetkililere dayanarak verdiği habere göre, yetkililer Lubitz'in sağlık sorunları nedeniyle uçuş lisansının iptal edilmesi ve bir daha uçamamaktan korktuğu için uçağı düşürdüğünü düşünüyor.
RAPOR ALMADAN ARA VERMEK İÇİN UĞRAŞMIŞ
Andreas Lubitz'in doktordan iş göremez raporu dışında belirli bir süreliğine çalışmamanın yollarını aradığı belirtiliyor. İddialara göre Lubitz, böyle bir hakkı elde edebilmek için son aylarda çok sayıda doktora gitti.
Kaynak: DHA