Osmangazi'de Su Kesintisi

Son Güncelleme:

BUSKİ tarafından yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle, Osmangazi İlçesi'nde 15 Haziran–4 Temmuz tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı belirtildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre, Osmangazi İlçesi Hacı İlyas Mahallesi Abdal Cadde'de yapılacak çalışmalar nedeniyle; Osmangazi İlçesi Hacı İlyas Mahallesi Abdal Cadde ile Gündoğdu, Kolay, Dutlu, 15. Gül, 4. Aral, Dinç, 3. Güven, Kavaklı, 3. Dinç, 3. Gönül, 8. Gümüş, 11. Ata, Erikli Bahçe, Düz ve Şanlı sokaklar ile civarında 15 Haziran Cuma günü (YARIN) ile 4 Temmuz Çarşamba tarihleri arasında zaman zaman zorunlu olarak su kesintisi uygulanacağı bildirildi.


Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.

Kaynak: Bültenler