Polisten Kurban Eti Dağıtımı
Kilis Emniyet Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli ailelere kurban eti yardımında bulunuldu
Kilis Emniyet Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi Türk ve Suriyeli ailelere kurban eti yardımında bulunuldu.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, üzerinde Türkçe ve Arapça "Bayramınız mübarek olsun" yazan 225 poşet kurban eti, ihtiyaç sahibi Kilisli ve Suriyeli ailelere dağıtıldı.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü organizesinde sürdürülen planlı çalışmalar kapsamında geçen yıl 190 aileye kurban eti dağıtımı yapıldığı anımsattı.
Müdürlük personelince bu yıl 225 paket kurban eti dağıtımı yapıldığını belirten Akpınar, "Yaşanılan süreç nedenyle ilimize sığınan ve çok zor şartlar altında yaşayan Suriyeli kardeşlerimize gönüllerini açan Kilisli hemşerileriniz yanı sıra Kilis polisi de aynı duyarlılıkla hareket ediyor" ifadelerini kullandı. - Kilis