Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Son Güncelleme:

Viranşehir'de ihtiyaç sahiplerine bayramlık dağıtıldı

Viranşehir'de ihtiyaç sahibi ailelere bayramlık elbise hediye edildi.


Kaymakam Lütfi Kotan, İlçe Müftüsü Abdulrakip Arslan, Viranşehir Derneği Başkanı Murat Karadaş ve beraberindeki heyet, ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarla eski PTT Caddesi'ndeki bir lokantada yemekte bir araya geldi.


Vatandaşlarla sohbet eden, sıkıntılarını dinleyen Kaymakam Kotan, birlik ve beraberlik duygusunun daha da güçlendirilmesi gerektiğini söyledi.


Kotan ve Karadaş, yemeğin ardından ihtiyaç sahibi kimseler için Kaymakamlık ve derneğin ortak temin ettiği bayramlık elbiseleri vatandaşlara dağıttı.



Viranşehir'de bayramlaşma



Viranşehir'de bayramlaşma töreni düzenlendi.


Öğretmenevi lokalinde gerçekleştirilen törende Kaymakam Lütfi Kotan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Tuncay Kaplan, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Öner Ağrıdağ ve resmi kurum müdürleri vatandaşlarla bayramlaştı.


Kaymakam Kotan, bayramda şehit ve gazi yakınlarının unutulmamasına özen gösterilmesini istedi, herkesin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.


Bayramlaşma töreninde şeker, lokum ve baklava ikram edildi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA