Sevdiği Kızla Evlenemeyince İntihar Etmek İstedi
Muş'ta sevdiği kızla evlenemediği için 7 katlı hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek isteyen genç, iki saat süren çaba sonunda çatıdan indirildi.
Muş'ta sevdiği kızla evlenemediği için 7 katlı hastanenin çatısına çıkarak intihar etmek isteyen genç, iki saat süren çaba sonunda çatıdan indirildi.
Alınan bilgiye göre, Zafer Mahallesi'nde yaşayan ve bir süre önce askerden dönen Mehmet A, sevdiği kızla evlenmek için ailesini, sevdiği kızın evine gönderdi.
Kızın ailesinin olumsuz yanıt vermesi üzerine bunalıma giren genç, 7 katlı Muş Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin çatısına çıkarak intihar etmek istedi.
Yoldan geçenlere 'sevdiği kızla evlenememesi halinde intihar edeceğini' haykıran genci gören vatandaşlar ise durumu polise bildirdi.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, çevrede önlem alarak genci ikna etmeye çalıştı.
Polisin iki saatlik çabasına rağmen ikna olmayan genç, olay yerine gelen akrabalarının sevdiği kızın ailesi ile yaptığı telefon görüşmesi sonunda, ailenin kızlarını vermeye razı olmasıyla eyleminden vazgeçti.
Polisler tarafından çatıdan indirilen genç, ifadesi alınmak üzere Hürriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Muhabir: Sabri Yıldırım/ Berin Arslan Çetin
Yayıncı: Levent Harman - MUŞ