Sıcaktan bunalan tosun klimalı iş yerine girerek serinledi

Son Güncelleme:

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan bir tosun, sıcaktan bunalınca klimalı bir işletmeye girerek serinlemeye çalıştı. Sahiplerinin yakalamaya çalıştığı tosunun bu hareketi cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.

Sakarya'nın Hendek ilçesinde sıcaktan bunalan tosun klimalı iş yerine girerek serinledi. İlçeyi bir birine katan tosun, cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.


Hendek ilçesinde bulunduğu yerden kaçan tosun, merkezde başı boş dolaşmaya başladı. Sahiplerinin de yakalamaya çalıştığı tosun sıcaktan bunalınca klimalı bir işletmeye girdi. İlçeyi adete bir birine katan tosun, cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, tosunun ilçe sokaklarında dolaşması ve klimalı iş yerine girmesi yer alıyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA