Sükun Bilban Yıldız'ın İlk Kişisel Resim Sergisi
Hemşehrimiz Sükun Bilban Yıldız ilk kişisel resim sergisini Ankara'da açıyor.
Hobi olarak başladığı resim sanatını yeteneği, kişisel gayreti ve katıldığı kurslarla birleştiren ve geliştiren Sükun Bilban Yıldız, "Perspektif Tablo Çalışması" adını verdiği ilk kişisel resim sergisini Ankara Bilkent Ankuva'da 25 Aralık 2012 Salı Günü Saat 10.00'da açıyor.
Seydişehirli sanatçının 2 yıllık çalışmasının ürünü olan ve perspektif sanatının en güzel örneklerinin sergileneceği 30 eser Ankaralı sanat severlerle buluşuyor.
Sanatçı Sükun Bilban Yıldız sergi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, eserlerinde yurt dışında doğup Türkiye'de yeni yaygınlaşmaya başlayan perspektif sanatını icra ettiğini, kartpostal kullanarak farklı bir boyut kazandırdığını kaydetti. Sergiyi Seydişehir'de de açmak istediğini vurgulayan Sükun Bilban Yıldız, serginin en az 15 gün süre ile açık kalacağını sözlerine ekledi.