Tarayıcınızın Güvenliğini Ölçün

Son Güncelleme:

How's My SSL? internette gezmek için web browserlardaki bağlantı protokolleri olan SSL/TLS protokollerine ait teknik altyapı durumunu online olarak incelemek için kullanılan ve bu protokollerin güvenlikdurumların inceleyip detaylı raporunu çıkartan oldukça faydalı bir sayfadır.

How's My SSL? internette gezmek için web browserlardaki bağlantı protokolleri olan SSL/TLS  protokollerine ait teknik altyapı durumunu online olarak incelemek için kullanılan ve bu protokollerin güvenlikdurumların inceleyip detaylı raporunu çıkartan oldukça faydalı bir sayfadır.


How Is My SSLsitesini kullandığınız web tarayıcınız ile ziyaret ettiğinizde, tarayıcınızın SSL TLS sürümünün güvenlik  analizi yapılıp size tarayıcınızın https bağlantıları için sağlamış olduğu güvenlik derecesi anında sunuluyor.Site, web tarayıcıların internette bağlantı sağlamak için kullandığı TLS protokolünün sürümüne bağlı olarak ephemeral keyve session ticket desteklerini, TLS sıkıştırma, Beast saldırısına karşı güvenlik durumunu ve zayıf şifrelemeleri analiz ederek size  güncel ve güvenlik TLS protokolünün hangi protokol olması gerektiğini detaylarıyla gösteriyor. Ayrıca web browserınızın desteklediği tüm şifreleme tekniklerini de listeliyor.


prada glasses


Chaussures Christian Louboutin


cheap toms shoes


portafoglio prada


borse alviero martini


hermes bags outlet


timberland scarpe online


cheap timberland boots


hollister online shop


mens prada trainers

Kaynak: TeknoApsis.com