Trabzon?da Gözaltına Alınan Albay Dalgıç ve Polis Müdür Hallaç Adliyeye Sevk Edildi
Trabzon'da gözaltına alınan Albay Dalgıç ve Polis Müdür Hallaç adliyeye sevk edildiDARBE girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Albay Bahadır Dalgıç ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Ali Hallaç adliyeye sevk edildi.
Trabzon'da gözaltına alınan Albay Dalgıç ve Polis Müdür Hallaç adliyeye sevk edildi
DARBE girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Albay Bahadır Dalgıç ile Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Ali Hallaç adliyeye sevk edildi.
4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Albay Bahadır Dalgıç ile darbe teşebbüsü sırasında şubede görevli personele, askerlerin müdahale etmesi halinde karşı koymamalarını yönünde talimat verdiği ve sosyal medya üzerinden Fettullah Gülen'in lehinde yorumlarda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Trabzon Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Ali Hallaç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi. Terör Şube Müdürlüğü ekiplerince getirilen Albay Dalgıç ile Çocuk Şube Müdürü Hallaç'ın oldukça gergin oldukları gözlendi.
Bu arada, darbe girişimiyle ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Trabzon'da gözaltına alınan 14 hakim ile 6 savcının işlemlerinin sürdüğü, Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 51 polisin de silahlarına el konularak açığa alındığı öğrenildi.