Ulaş'tan Kısa Kısa

Son Güncelleme:

Ulaş Müftülüğünce açılan yaz Kur'an Kursları devam ediyor

Ulaş Müftülüğünce başlatılan yaz Kur'an kursları devam ediyor.


Ulaş Müftüsü Hayrettin Tanrıverdi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Merkezde, belde ve tüm köylerde yavrularımızın emrinde olan camilerde başta Kur'an-ı Kerim ve akabinde temel din bilgilerinin verildiği kurslara 652 öğrenci katılıyor" dedi.


Eğitim materyallerinin müftülük tarafından ücretsiz olarak dağıtıldığını ifade eden Tanrıverdi, 3 dönem halinde devam eden kursların 23 Ağustos'ta sona ereceğini ve kurs sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verileceğini belirtti.



-Yarıcı'ya veda yemeği



Ulaş İlçe Jandarma Komutanlığından Diyarbakır'ın Lice ilçesine tayini çıkan Jandarma Üst Çavuş ve asayiş tim komutanı Yaşar Yarıcı için veda yemeği verildi.


İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki yemeğe, Kaymakam Ali Altınkaynak, İlçe Emniyet Amiri Ahmet Başer, İl Genel Meclis Üyeleri ve daire amirleri katıldı.


Altınkaynak, ilçede yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı Yarıcı'ya plaket verdi. - Sivas

Kaynak: AA