Vali Karahan, Çiçekleri Engellilere Bağışladı
Son Güncelleme:
Giresun Valisi Hasan Karahan’ın, kendisine gönderilen çiçekleri Giresun Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışladığı bildirildi.
Giresun Valisi Hasan Karahan'ın, kendisine gönderilen çiçekleri Giresun Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışladığı bildirildi.
Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, görevine yeni başlamasından dolayı Vali Karahan'a çok sayıda çiçek gönderildiği belirtildi.
Açıklamada, Vali Karahan'ın çiçeklerin değerlendirilmesini istediği ve adına gelen çiçeklerin Giresun Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bağışlanmasını istediği kaydedildi.
Yapılan açıklamada, dernek başkanı Nihat Yayla'nın bu anlamlı desteğinden dolayı Vali Karahan'a şahsı ve yönetimi adına şükranlarını sunduğu aktarıldı. - Giresun
Kaynak: AA