Vapurda Kukla Keyfi

Son Güncelleme:

Bu yıl 15.incisi gerçekleşen Uluslararası İstanbul Kukla festivali 13 ülkeden 26 grubu ağırlıyor.

Uluslararası İstanbul Kukla Festivali, İstanbul'un en önemli simgelerinden Şehir Hatları işbirliği ile Peru'dan A la Carte adlı kukla gösterisini Beşiktaş- Kadıköy vapuru yolcularıyla buluşturmaya hazırlanıyor.


3 Mayıs'ta başlayan festival 13 Mayıs'a kadar sürecek. Denizin yanı sıra karada da devam eden festival İstanbul'un seçkin salonlarında seyircileri büyülemeye devam edecek.


7 Mayıs'ta Beşiktaş-Kadıköy Şehir Hatları vapurunun 17:45 seferi yolcularını bir sürpriz bekliyor. Peru'dan JoseNavorro, A la Carteadlı kukla gösterisiyle Şehir Hatları yolcularını şaşırtmaya hazırlanıyor.


Her yaş grubuna hitap eden gösteride, Peru'nun yerel motifleriyle süslü, zaman zaman iplikukla, zamanzaman da kuklacının kendisinin kukla olduğu süprizlerle dolu.

Kaynak: Bültenler