Yalova Topçular'da Yoğunluk Azaldı

Son Güncelleme:

Yalova'da Kurban Bayramı tatilinin son gününde tatilcilerin eve dönüşleri sürerken, Topçular-Eskihisar araba vapuru hattındaki yoğunluk, düne göre azaldı.

Yalova'da Kurban Bayramı tatilinin son gününde tatilcilerin eve dönüşleri sürerken, Topçular- Eskihisar araba vapuru hattındaki yoğunluk, düne göre azaldı.


Dün öğle saatlerinde başlayan trafik yoğunluğu nedeniyle akşam saatlerinde tatilciler, 10 kilometrelik araç kuyruğu oluştururken, bu sabah 06.00'ya kadar yoğunluk devam etti. Sabah saatlerinden itibaren araç kuyruğu ve yoğunluk düne göre azaldı. Akşam saatlerine kadar tatilcilerin eve dönüşlerini tamamlamaları bekleniyor.


Kurban Bayramı tatili nedeniyle İDO, araba vapuru sayısını 15'e çıkarmıştı. Bayramın son günü ve bugün de dahil toplam 30 bin aracın geçiş yaptığı Topçular-Eskihisar hattındaki yoğunluğun, akşam saatlerinde tamamen azalması bekleniyor.

Kaynak: DHA