Yemen'de Şiddet Olayları

Son Güncelleme:

Güvenlik güçleri ile ayrılıkçı Güney Hareketi'ne mensup kişiler arasında meydana gelen çatışmalarda 1'i çocuk 2 kişi öldü.

Yemen'in Aden kentinde güvenlik güçleri ile ayrılıkçı Güney Hareketi mensupları arasında meydana gelen çatışmalarda 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti.


AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Aden kentinin kuzeyindeki El-Mensura bölgesinde güvenlik güçleri ile ayrılıkçı Güney Hareketi mensupları arasında çatışma çıktı. Olayda, yoldan geçmekte olan 1 çocuğun hayatını kaybettiği ifade edildi.


Kentin Mualla bölgesinde Güney Hareketi mensupları ile polis arasında meydana gelen çatışmada ise 1 kişinin öldüğü belirtildi. El-Berika'da da benzer olayların yaşandığı ancak ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi. - Yemen

Kaynak: AA