''Neticesinde öğretmeniyle evlenen çocuklar var'' deyince ortalık karıştı - Son Dakika
3.Sayfa

''Neticesinde öğretmeniyle evlenen çocuklar var'' deyince ortalık karıştı

6 yaşındaki H.K.G.'nin evlendirilmesiyle ilgili davanın duruşması sonrasında Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCİM) açıklama yapması sırasında bir kişi tepki göstererek skandal ifadeler kullandı.

09.10.2023 14:09  Güncelleme: 18:39

6 yaşındaki H.K.G.'nin evlendirilmesiyle ilgili davanın duruşması sonrasında gerginlik çıktı. Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin (UCİM) açıklama yaptığı sırada bir kişi, "Öğretmeniyle evlenen bir çocuk, pardon bir genç kızın davasıdır" dedi. Tepki gösteren kişi polis tarafından uzaklaştırıldı.

DAVA ERTELENDİ

Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma saat 10.30'da başladı. Bir önceki celse Yusuf Ziya Gümüşel'in avukatı istifa etmişti. Gümüşel'in yeni avukatı savunma yapmak için süre talep etti. Kararını açıklayan mahkeme heyeti sanık avukatına savunma yapması için süre vererek duruşmayı 23 Ekim Pazartesi gününe erteledi.

6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesi davasında gerginlik çıktı

"ÖĞRETMENİYLE EVLENEN ÇOCUKLAR VAR"

Duruşma sonrasında UCİM derneği açıklama yapmak istedi. Bu sırada bir kişi bu açıklamayı bölerek, "Öğretmeniyle evlenen bir çocuk, pardon bir genç kızın davasıdır. Bunu böyle bilin. Ben Bayburtluyum, benim çocuğumu 6 yaşındayken Kuran kursuna verdik, Kuran'ı geçtiği için gelinlik giydirdik. Bu bilinen ve yapılan bir şeydir. Çocuk büyümüş 18 yaşına gelmiş aynı hocayla evlenme durumu olmuş. Neticesinde öğretmeniyle evlenen çocuklar var." dedi. Tepki gösteren kişi polis tarafından uzaklaştırıldı.

\'\'Neticesinde öğretmeniyle evlenen çocuklar var\'\' deyince ortalık karıştı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa ''Neticesinde öğretmeniyle evlenen çocuklar var'' deyince ortalık karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement