ABD'de Boeing 737 tipi yolcu uçağının motor kapağı kalkış sırasında koptu - Son Dakika
3.Sayfa

ABD'de Boeing 737 tipi yolcu uçağının motor kapağı kalkış sırasında koptu

ABD\'de Boeing 737 tipi yolcu uçağının motor kapağı kalkış sırasında koptu

ABD'de Southwest Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının kalkış sırasında motor kapağı koparak uçak kanadına çarptı. Uçak güvenli bir şekilde acil iniş gerçekleştirdi. ABD Federal Havacılık İdaresi, olayla ilgili soruşturma başlattı.

08.04.2024 14:54

ABD'de Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının motor kapağı kalkış sırasında yerinden çıktı. Uçak güvenli bir şekilde uçuşunu tamamlarken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KALKIŞ ESNASINDA MOTOR KAPAĞI KOPTU

ABD'de Southwest Hava Yolları'na ait Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının dün kalkış sırasında motor kapağı koparak uçak kanadına çarptı.

ABD'de Boeing 737 tipi yolcu uçağının motor kapağı kalkış sırasında koptu

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE ACİL İNİŞ YAPTI

ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA) tarafından yapılan açıklamada, Denver-Houston seferini yapan uçağında yerel saatle 08.00 sıralarında Denver Uluslararası Havalimanı'na güvenli bir şekilde acil iniş gerçekleştirdiği belirtildi. Açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Hava yolu firması tarafından yapılan açıklamada ise uçakta teknik bir arıza yaşandığı, yolcular için yeni bir uçuş ayarlandığı ve bakım ekiplerinin uçakta inceleme yaptığı kaydedildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa ABD'de Boeing 737 tipi yolcu uçağının motor kapağı kalkış sırasında koptu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement