Adıyaman'da uyuşturucu ticareti yapan aile hekimi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adıyaman'da uyuşturucu ticareti yapan aile hekimi tutuklandı

Adıyaman'ın Kömür Beldesinde görev yapan bir aile hekimi ile bir şahsın adreslerine yapılan operasyonda, uyuşturucu madde ve kullanma aparatları ele geçirildi. Aile hekimi tutuklanırken diğer şahıs serbest bırakıldı. Soruşturma devam ediyor.

20.03.2024 15:34  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Kömür Beldesinde aile hekimi olarak görev yapan A.A.'nın adresinde uyuşturucu madde ve kullanma aparatları bulundu. Gözaltına alınan aile hekimi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NARKOTİK EKİPLERİ SAHA ÇALIŞMASI YAPTI

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan saha çalışmaları, araştırmalar neticesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen Adıyaman'ın Kömür Beldesinde Aile Hekimi olarak görev yapan A.A., isimli doktor ile A.D., isimli şahsın adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

DOKTORUN EVİNDEN UYUŞTURUCU VE SİLAH ÇIKTI

Yapılan operasyonda aile hekimi A.A'nın ikametinde satışa hazır vaziyette paketleniş halde olan 24.70 gram metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi, 1 adet tabanca, 21 adet fişek, 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan aile hekimi A.A., ile A.D., isimli şahıs, emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından Adıyaman Adliyesine sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan aile hekimi A.A., tutuklanarak cezaevine gönderilirken A.D., isimli şahıs ise serbest bırakıldı. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen aile hekimi tutuklanarak cezaevine gönderildi
Adıyaman\'da uyuşturucu ticareti yapan aile hekimi tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adıyaman'da uyuşturucu ticareti yapan aile hekimi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement