Aksaray'da tabancayla havaya ateş açan 2 kişi yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Aksaray'da tabancayla havaya ateş açan 2 kişi yakalandı

Aksaray\'da tabancayla havaya ateş açan 2 kişi yakalandı

Aksaray'da bir mahallede tabancayla havaya ateş açan ve görüntüsünü sosyal medyaya yükleyen 2 kişi, jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Jandarma ekipleri, suçun işlendiği görüntüleri sosyal medyada tespit ederek şüphelilerin peşine düştü. Yapılan operasyonda 2 şüphelinin ikametlerinde ruhsatsız silahlar ve mühimmat ele geçirildi. Şüpheliler, adli makamlara sevk edildi.

20.03.2024 10:17  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da mahallede tabancayla havaya ateş açan ve sonrasında sosyal medyaya görüntüsünü yükleyen 2 kişi jandarmanın operasyonuyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sosyal medya üzerinde suç ve suçluların yakalanmasına yönelik takip yapan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, bir mahallede 2 şahsın havaya ateş açtığı görüntüsüne ulaştı. Bir süre yapılan incelemenin ardından görüntülerin yeni olduğunu tespit eden jandarma istihbarat ekipleri, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçerek şüphelilerin peşine düştü. Yapılan çalışmalarda kimlik ve ikamet adresleri belirlenen O.K. ve İ.K. isimli şahısların adreslerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gözaltına alınan 2 şüphelinin ikametlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca ve 206 adet tabanca fişeği ele geçirildi. Suç unsurlarına el konulurken, şüpheliler sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 2 şüpheli adli makamlara sevk edildi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aksaray'da tabancayla havaya ateş açan 2 kişi yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement