Arnavutköy'de kurşunlanmış otomobilde maske bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Arnavutköy'de kurşunlanmış otomobilde maske bulundu

Arnavutköy Boğazköy İstiklal Mahallesi'nde camları kırılmış, lastikleri patlamış ve kurşunlanmış bir otomobil terk edilmiş halde bulundu. Polis ekipleri aracın dün gece Esenler'de işlenen cinayetle ilişkili olabileceğini değerlendiriyor. Araçta yapılan incelemeler sürerken, içerisinde maske de bulundu.

28.11.2023 17:14

Arnavutköy'de kurşunlanmış otomobil terk edilmiş halde bulundu

İSTANBUL - Arnavutköy yol kenarında camı ve lastikleri patlamış, kurşun isabetleri olan bir otomobil bulundu. Aracın içerisinde de maske çıktı.

Arnavutköy Boğazköy İstiklal Mahallesi İsmet İnönü Caddesi üzerinde camları kırılmış, lastikleri patlamış ve kurşunlanmış bir otomobil terk edilmiş şekilde bulundu. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler aracın dün gece saatlerinde Esenler'de işlenen cinayet ile ilişkili olabilme ihtimali üzerinde dururken araç üzerindeki incelemeler devam ediyor. Aracın kim ya da kimler tarafından terk edildiği ise henüz bilinmiyor. Öte yandan, araç detaylı incelenmek üzere Üsküdar'da bulunan oto inceleme laboratuvarına çekileceği öğrenilirken, içerisinde de maske çıktı.

Arnavutköy\'de kurşunlanmış otomobilde maske bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Arnavutköy'de kurşunlanmış otomobilde maske bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement