Aydın'da İşyerinde Yangın: Yoğun Duman Panik Yarattı - Son Dakika
3.Sayfa

Aydın'da İşyerinde Yangın: Yoğun Duman Panik Yarattı

Aydın\'da İşyerinde Yangın: Yoğun Duman Panik Yarattı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir işyerinin depo bölümündeki atık malzemelerin tutuşması sonucu çıkan yangın, plastiklerin yanmasıyla ortaya çıkan yoğun duman nedeniyle kısa süreli panik yarattı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın söndürüldü.

21.03.2024 20:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir işyerinin depo bölümündeki atık malzemeler tutuştu. İçerisinde bulunan plastiklerin de yanmasıyla ortaya çıkan yoğun duman, kısa süreli panik oluştururken, yangın itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın, Efeler ilçesinde birçok dükkanın bulunduğu Yağcılariçi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir işyerinin arka tarafında bulunan ve depo olarak kullanılan bölümdeki atık malzemeler henüz bilinmeyen bir nedenle tutuştu. Karton ve plastiklerin yoğun olduğu alanda tutuşan plastikler sebebiyle ortaya çıkan kara duman gökyüzünü kapladı. Kara dumanları gören vatandaşlar paniğe kapılırken, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen ekipler, hızlı müdahaleyle yangını kontrol altına aldı. Soğutma çalışmalarının ardından işyerini saran dumanın tahliyesi gerçekleştirilirken, yangında maddi zarar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Aydın'da İşyerinde Yangın: Yoğun Duman Panik Yarattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement