Bahçelievler'de üç Suriyeli, iş yaptıkları başka bir Suriyeliyi döverek öldürdü - Son Dakika
3.Sayfa

Bahçelievler'de üç Suriyeli, iş yaptıkları başka bir Suriyeliyi döverek öldürdü

İstanbul Bahçelievler'de teyzesiyle birlikte konfeksiyon atölyesi işleten Suriyeli Omar Alaref, 3 Suriyeli tarafından darp edildi. 20 bin lira parası da çalınan Alaref, şikayetçi olmak için polise giderken yolda fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Omar Alaref kurtarılamadı.

17.02.2020 11:32  Güncelleme: 14:37

Geçtiğimiz cuma günü Bahçelievler'de 3 Suriyeli, Suriyeli Omar Alaref'in yolunu kesti darp etti. Şikayetçi olmak için hastaneye giden Alaref yolda fenalaştı, ambulansla hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki Suriyeli kurtarılamadı.

Cuma günü saat 17.30 sıralarında Şirinevler Mahallesi'nde teyzesi Wafaa Awad ile birlikte konfeksiyon atölyesi işleten Suriyeli Omar Alaref (31), daha önceden anlaştığı kişiye fason montların bir kısmını dikti.

ARALARINDA KAVGA ÇIKTI

Cuma günü yanında iki kişi ile birlikte atölyeye gelen müşteri, Alaref'e önceden konuştukları fiyatı veremeyeceğini ve anlaştıkları fiyatın çok altında bir fiyat verebileceğini söyledi. Bunun üzerine aralarında tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

MONTLARI VE 20 BİN LİRAYI DA ALIP KAÇTILAR

Üç kişi, Omar Alaref'i atölyenin içinde darp edip cebindeki 20 bin lirayı gasp ettiler. Daha sonra bir kişi içeride Alaref'i tutarken, diğer iki kişi dikilmiş hazır olan montları kendi araçlarına yüklemek için taşımaya başladılar. Bu sırada içeriden kaçmayı başaran Alaref'i kovalayan üç kişi, sokağın başında onu yakalayarak tekrar dövdü. Kavgayı gören komşuları polisi ararken saldırganlar, gasp ettikleri 20 bin lira ve yeleklerle birlikte olay yerinden kaçtı.

Bahçelievler'de üç Suriyeli, iş yaptıkları başka bir Suriyeliyi döverek öldürdü

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Omar Alaref Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderken yolda bir anda fenalaştı. Önce yol kenarında park halindeki otomobile yaslanan genç, ardından yere yığıldı. Omar Alaref olay yerine gelen ambulansla Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan 3 şüpheli polisin yaptığı çalışmalarda kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

HABER ALAMAYINCA TELEFONUNU ARADI, ACI HABERİ ALDI

Kavgadan sonra karakola giden yeğeninden uzun süre haber alamayan teyzesi Wafaa Awad, onu telefonla aradı. Ancak telefonu bir polis memuru açtı. Yeğeninin öldüğünü bu şekilde öğrenen Wafaa Awad gözyaşı döktü.

CENAZEYİ SURİYE'YE GÖTÜRMEK İÇİN İZİN ALINAMAYINCA KİLYOS MEZARLIĞI'NDA DEFNEDİLDİ

Hastanede hayatını kaybeden Omar Alaref'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Buradaki işlemlerinin ardından cenaze aileye teslim edildi. Aile cenazeyi Suriye'ye götürmek istedi ancak bunun için izin alamadı. Alaref, Cumartesi günü ikindi namazına müteakip Yayla Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Bahçelievler\'de üç Suriyeli, iş yaptıkları başka bir Suriyeliyi döverek öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Bahçelievler'de üç Suriyeli, iş yaptıkları başka bir Suriyeliyi döverek öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • turan: böyle güzel devamı gelsin 7 1 Yanıtla
  • asım: olsun çok var........ 8 0 Yanıtla
  • süleyman: 18 yılda ülkeyi agzına kdr müslümanlık edebiyatıyla bu gibi canilerle doldurdular türk insanını aç işsiz bıraktılar bu millet bunu asla unutmayacak asla 8 0 Yanıtla
  • Suri: Vatanını savunmayıp burada nargile keyfi yapıp fink atan hainlerden ne beklersinizki ya canımıza ya malımıza yada namusumuza göz dikerler.Suri go home please. 6 0 Yanıtla
  • İmamoglu: Dakika başı suriyeliler hata yapmasısını bekliyorsunuz hemen malzeme yapalım diye siyasi ayakmısın sen her gün bu ülkede kaç tane olay oluyor haberin varmı 0 6 Yanıtla
  • Murst: Ülkesinde savaşmayıp kaçan bu hainler burda birbirlerine giriyorlar madem dövusmeye bu kadar meraklisin ülkenin niye savunmadin kaçıp geldin burya denyo 5 0 Yanıtla
  • Şizo: Bunları ülkeye getirenler 3 0 Yanıtla
  • 1980 : Tam gaz böyle devam yiyin birbirinizi ne hikmetse cenaze için Suriye ye girilebilir muş 2 1 Yanıtla
  • Melih: Günün en güzel haberi böyle haberlerin devamını bekliyoruz 1 1 Yanıtla
  • Suriyeli: Şaşırdınızmı 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement