Beşiktaş'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Apartmana Girdi: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Beşiktaş'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Apartmana Girdi: 2 Yaralı

Beşiktaş\'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Apartmana Girdi: 2 Yaralı

Beşiktaş'ta yokuş aşağı inerken sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bir yayaya çarptıktan sonra apartmanın giriş katındaki daireye girdi. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

18.03.2024 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta yokuş aşağı inerken sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, bir yayaya çarptıktan sonra apartmanın giriş katındaki daireye girdi. Kazada yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Beşiktaş Yıldız Mahallesi Asariye Caddesi'nde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 BND 131 plakalı otomobil, yokuş aşağı indiği sırada kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç, cadde üzerinde yürüyen bir yayaya çarptıktan sonra sokak üzerindeki binaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil giriş katta bulunan evin salon kısmına girdi. Olayda 2 kişi yaralanırken, ihbar üzerine adrese polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise bina içerisine giren aracı olduğu yerden çıkardı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Beşiktaş'ta Kontrolden Çıkan Otomobil Apartmana Girdi: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement