Buzda Kayan Otomobil Sürücüsü Otobüs Durağına Daldı, 1 Kişi Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Buzda Kayan Otomobil Sürücüsü Otobüs Durağına Daldı, 1 Kişi Öldü

Malatya'da otomobil sürücüsü, otobüs durağına daldı. Kazada 83 yaşındaki adam öldü, 1 kişi de yaralandı. Otomobilin, durağa dalma anı saniye saniye kameralara yansıdı.

31.01.2017 16:00  Güncelleme: 16:11

Malatya'da buzlanan yolda otobüs durağına dalan otomobil 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden oldu. Olay anı kameralara da yansıdı.

BUZDA KAYIP OTOBÜS DURAĞINA DALDI

Kaza, Kapalı Çarşı karşısında bulunan merkez otobüs durağında meydana geldi. Sürücüsünün buzlu yolda kontrolünü kaybettiği otomobil, durakta otobüs bekleyen yolcuların arasına daldı. Aracın çarpması sonucu durakta bekleyen Faik Altuntaş ve Ahmet Karaoğlu yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen 83 yaşındaki Ahmet Karaoğlu yaşamını yitirdi.

"ARAÇ NORMAL HIZDAYDI, BUZDAN DOLAYI KAYDI"

Kazanın görgü tanığı Milli Piyango bileti satıcısı Ali Kara, normal hızda gelen otomobilin buzlu yolda kayması sonucu durağa girdiğini ifade etti.

"ARACI GÖRÜNCE HEMEN KAÇTIM"

Aracın kayarak üzerine geldiğini görüp kendini kenara attığını söyleyen Kara, "Araç kayarak durağa girdi. Ben de o esnada aracın geldiğini görünce hemen kaçtım. İki kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü" dedi.
Bu arada otobüs durağında yaşanan kaza güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde otomobilin bir anda durağa girmesi ve sonrası yer alıyor.
Olayın ardından polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Buzda Kayan Otomobil Sürücüsü Otobüs Durağına Daldı, 1 Kişi Öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Buzda Kayan Otomobil Sürücüsü Otobüs Durağına Daldı, 1 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement