Elektronik kelepçe maç sırasında çıktı, eski koca gözaltına alındı - Son Dakika
3.Sayfa

Elektronik kelepçe maç sırasında çıktı, eski koca gözaltına alındı

Elektronik kelepçe maç sırasında çıktı, eski koca gözaltına alındı

Samsun'da eski eşine yaklaşmama kararı olduğu için ayağındaki elektronik kelepçe bulunan eski koca, kelepçenin halı saha maçında çıkması sonucu gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Eski koca daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

21.11.2023 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da eski eşine yaklaşmama kararı olduğu için ayağındaki elektronik kelepçe bulunan eski koca, kelepçenin halı saha maçında çıkması sonucu gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Şahsın avukatı, olayla ilgili asıl mağdurun müvekkili olduğunu ileri sürerek açıklamada bulundu.

Samsun'da uzaklaştırması olan eski koca E.Ç.'nin(28), boşandığı Havanur Akan Beşiktepe'ye yaklaşmaması için ayağına elektronik kelepçe takıldı. Ancak elektronik kelepçe bir süre önce E.Ç.'nin ayağından çıktı. Genç kadın ölüm korkusu yaşarken E.Ç. polis tarafından gözaltına alındı. Halı sahada maç yaparken aldığı darbe sonucu elektronik kelepçenin çıktığını iddia eden E.Ç., kendini savundu. Savcıya ifade veren E.Ç. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

E.Ç.'nin avukatı Emincan Karaca, olayda asıl mağdurun müvekkili olduğunu belirterek, "Müvekkilimiz dün gece gözaltına alınmış ve bugün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Bugün vermiş olduğumuz ifade daha önce gelmek istediğimiz ancak eski eşin kardeşi ve yakınları tarafından linç girişimi nedeniyle veremediğimiz soruşturmaya ilişkindir. Bu linç girişimi hakkında suç duyurusunda bulunduk ve bu olay adliyenin otopark girişinde herkesin gözü önünde olmuştur. Soruşturması devam etmektedir. Eski eşin sürekli ve ısrarla beyan ettiği üzere tek derdi müvekkilimin cezaevine girmesini sağlamaktır" dedi.

Avukat Karaca açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Müvekkilin elektronik kelepçesi beraber yapmış olduğumuz halı saha maçı esnasında kırılmıştır, beyanları alınmıştır ve tanıklarımızı dinlettik. Müvekkil kendi hayatını yaşamakta ve önüne bakmaya çalışmaktadır. Hatta eski dosyalarında uzlaşmayı kabul ettiği halde eski eşi kabul etmemiştir, aynı suç ve konularda onlarca ceraim dosyası açılmıştır. Bu dosyalardan çoğu takipsizlikle sonuçlanmıştır. Bugün elektronik kelepçesi tekrar takıldı. Bu nedenle de eski eşin endişe etmesini gerektirecek hiçbir husus kalmamıştır. Eski eşi ve yakınlarını huzur ve sükuna davet ediyoruz. Eski eş yeni bir evlilik yapmıştır, müvekkil yeni hayatında mutluluklar dilemektedir." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Elektronik kelepçe maç sırasında çıktı, eski koca gözaltına alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement